Ogłoszenie nr: 4100/DW00/ZZ/KZ/2020/0000020999 - Usługa
Powrót do listy ogłoszeńDane podstawowe
Zamawiający | ENEA Elektrownia Połaniec S.A. |
Nazwa postępowania | Świadczenie usług cateringowych na szkolenia dla Spółek GK Enea w Zawada 26. |
Rodzaj postępowania | Proces przetargowy |
Typ postępowania | Niepubliczne |
Tryb postępowania | Otwarty |
Podstawa prawna zastosowanego trybu | Postępowanie o udzielenie zamówienia jest prowadzone w oparciu o wewnętrzne regulacje zakupowe obowiązujące u Zamawiającego. Do postępowania nie znajdują zastosowania przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2019 r. poz. 1843). |
Sposób uzyskania SIWZ/Warunków zamówienia | http://www.enea.pl/bip/zamowienia/platforma-zakupowa |
Szczegóły
Rodzaj zamówienia | Usługa |
Możliwość składania ofert częściowych | Nie |
Możliwość składania ofert wariantowych | Tak |
Termin realizacji zamówienia | Zgodnie z pkt 5 WZ |
Planowana aukcja elektroniczna | Tak |
Wymagane wadium | Nie |
Wysokość wadium | |
Termin związania z ofertą | 60 dni |
Liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do składania ofert/negocjacji | |
Termin składania pytań przez Wykonawców | |
Otwarcie ofert / Wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu | Niejawne |
Warunki udziału
Opis warunków udziału w postępowaniu | Zgodnie z pkt 6 WZ |
Informacje o oświadczeniach i dokumentach | Zgodnie pkt. 7 WZ |
Kryteria oceny ofert
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie | 100% Cena |
Dane zamawiającego
Dane teleadresowe Zamawiającego |
Dane kontaktowe
Dane osoby kontaktowej |
Informacje dodatkowe
Inne |
Składanie ofert/wniosków
Termin składania ofert / Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu | 02.04.2020 08:00:00 |
Miejsce składania ofert / wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu | oferty w wersji elektronicznej |
Otwarcie ofert/wniosków
Termin otwarcia ofert / Termin otwarcia wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu | 02.04.2020 08:00:00 |
Miejsce otwarcia ofert / wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu |
Wyniki postępowania
Wybór najkorzystniejszej oferty |
Pliki do pobrania
- warunki zamowienia - cateringPobierz PDF
- zalaczniki edytowalne catering szkoleniaPobierz DOCX
- Drukuj ogłoszenie
- Data ostatniej zmiany: 19.03.2020 09:25:12
Data publikacji: 19.03.2020 09:25:12